Recepte kuru jūs varētu izmēģināt ar Bestron Poffertjes automātu:

Sastāvdaļas:

  • 250g kviešu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Pusē tējkarotes sāls
  • 1 ola
  • 300 ml piena
  • Sviests vai eļļa pannā poffertjes cepšanai
  • Pēc izvēles: cukurs un sviests poffertjes pārlejam

Norādes:

  1. Sajauciet kviešu miltus, cepamo pulveri, cukuru un sāli lielākā bļodā.
  2. Pievienojiet olu un nedaudz piena. Labi samaisiet.
  3. Pakāpeniski pievienojiet atlikušo pienu un samaisiet, līdz iegūstat vienmērīgu, gludu mīklu.
  4. Ieslēdziet Poffertjes automātu un uzkarsējiet to.
  5. Pannu poffertjes cepšanai ieeļļojiet ar nelielu daudzumu sviesta vai eļļas.
  6. Ielejiet poffertjes mīklu iekšā katrā šūnā, bet to neaizpildiet pilnībā, lai poffertjes varētu pārvērsties.
  7. Cepiet poffertjes, līdz tām parādās nelielas burbuļiņas uz virsmas.
  8. Ar šķērēm vai īpašu pagriežamrātiņu pagrieziet poffertjes un cepiet vēl dažas minūtes, līdz tās ir brūnas no abām pusēm.
  9. Kad poffertjes ir gatavas, izņemiet tās no pannas.
  10. Pēc izvēles apberiet poffertjes ar cukuru un pārlejam ar sulīgu sviestu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Poffertjes automāta darbības un siltuma iestatījumi var atšķirties atkarībā no konkrētā modeļa. Lai gūtu labākos rezultātus, ieteicams iepazīties ar jūsu Bestron Poffertjes automāta lietošanas instrukcijām un pielāgot recepti pēc nepieciešamības. Bon apetīti!

vēl dažas interesantas poffertjes receptes, lai jūs varētu izmēģināt vairāk garšu un piedzīvojumu:

Poffertjes ar svaigu ogu mērci:

Sastāvdaļas poffertjesiem:

  • Kā pamatā varat izmantot iepriekšējo recepti.

Sastāvdaļas ogu mērcei:

  • Svaigas ogas (piemēram, zemeņu, mellenes vai dzērvenes)
  • 2-3 ēdamkarotes cukura (pēc garšas)
  • Pusē citrona sulas
  • Svaiga piparmētra lapu sīkas sagrieztas (pēc izvēles)

Norādes:

  1. Sajauciet svaigas ogas, cukuru un citrona sulu traukā. Atstājiet vismaz 15 minūtes, lai ogas izdalītu sulu un cukurs izšķīstu.
  2. Pirms pasniegšanas uzlieciet poffertjes uz plateklīšiem un pārlejiet ar svaigas ogas mērci. Varat pievienot sasmalcinātas piparmētra lapas, lai piešķirtu vēl papildu svaigu garšu.

Šokolādes poffertjes:

Sastāvdaļas:

  • Kā pamatā varat izmantot iepriekšējo recepti.

Pievienojiet mīklai:

  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 50g šokolādes drupaļu vai sagrieztas šokolādes gabaliņi

Norādes:

  1. Sagatavojiet poffertjes mīklu, pievienojot kakao pulveru un šokolādes drupaļas vai gabaliņus.
  2. Cepiet un pagrieziet poffertjes saskaņā ar iepriekšējās receptes norādēm.
  3. Pasniedziet ar šokolādes mērci, ielejot sulīgu šokolādes mērci pār poffertjes vai izmantojot izkausētu šokolādi.

Poffertjes ar medu un riekstiem:

Sastāvdaļas:

  • Kā pamatā varat izmantot iepriekšējo recepti.

Pievienojiet poffertjesiem:

  • Svaigs medus
  • Sasmalcināti rieksti (piemēram, mandeles vai valrieksti)

Norādes:

  1. Gatavojot poffertjes, uzlieciet tos uz plateklīšiem un pārlejiet ar svaigu medu.
  2. Pēc tam izklājiet sasmalcinātus riekstus virsū, lai pievienotu tekstu un krāsu.

Jūs varat pielāgot šīs receptes savām gaumēm un eksperimentēt ar dažādām piedevām un piedevām. Lai jums veicas ar jūsu poffertjes piedzīvojumiem!

Un vēl dažas poffertjes receptes:

Poffertjes ar vaniļas krēmu un svaigām augļiem:

Sastāvdaļas poffertjesiem:

  • Kā pamatā varat izmantot iepriekšējo recepti.

Sastāvdaļas vaniļas krēmam:

  • 1 vaniļas pupiņa vai 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 dzeltenumi
  • 250 ml piena
  • 2 ēdamkarotes kukurūzas ciete

Svaigie augļi:

  • Svaigas šķēlītes vai gabaliņi no jūsu izvēlētajiem augļiem (piemēram, zemenes, mellenes, banāni vai persiki)

Norādes:

  1. Sajauciet dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst gaiši dzeltena un bieza.
  2. Ielieciet vaniļas pupiņas sēklas vai pievienojiet vaniļas ekstraktu dzeltenumu masai.
  3. Sajauciet kukurūzas cieti ar nelielu daudzumu piena, līdz tā izšķīst.
  4. Uzkarsējiet pārējo pienu līdz gandrīz vārās, pēc tam pielieciet kukurūzas cietes maisījumu un dzeltenumu masu. Vāriet maisījumu uz vidējas uguns, pastāvīgi maisot, līdz tas kļūst par biezu krēmu.
  5. Atstājiet vaniļas krēmu atdzist.
  6. Cepiet un pagrieziet poffertjes saskaņā ar iepriekšējās receptes norādēm.
  7. Pārlejiet vaniļas krēmu virs poffertjes un klājiet ar svaigiem augļiem.

Poffertjes ar karamelizētiem riekstiem:

Sastāvdaļas poffertjesiem:

  • Kā pamatā varat izmantot iepriekšējo recepti.

Karamelizētie rieksti:

  • 100g cukura
  • 50g riekstu (mandeļu, lazdu riekstu vai valriekstu), sasmalcinātu

Norādes:

  1. Uzsilda pannu uz vidējas līdz zemas uguns.
  2. Ielej cukuru pannā un karājiet, līdz tas izkūst un veido zelta brūnas karamelizēšanās.
  3. Uzlieciet sasmalcinātos riekstus uz papīra vai silikona paliktnes.
  4. Ielejiet karsto karamelizēšanos virs riekstiem, ļaujiet tam sabiezēties.
  5. Kad karamelizētie rieksti ir nostāvējuši, izlauziet tos mazākos gabaliņos vai sagrieziet sīkāk.

Cerams, ka šīs receptes jums iedvesmo un sniedz vēl vairāk prieka eksperimentēt ar poffertjes gatavošanu!


iegādāties šo preci

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.