Šeit ir dažas receptes, ko jūs varētu izmēģināt, izmantojot šo fritezi ar vairākiem fritēšanas groziem:

  1. Klasiskās kartupeļu frī kartupeļi: Sastāvdaļas:

    • Svaigi kartupeļi
    • Sāls
    • Augu eļļa fritēšanai

    Grieziet kartupeļus šķēlītēs vai nūjās, pēc tam tos noskalojiet, lai noņemtu lieko cieti. Ielieciet kartupeļus fritēšanas grozos un iepriekš sasildiet fritēzi līdz vajadzīgajai temperatūrai. Fritējiet kartupeļus, līdz tie ir zeltaini brūni un kraukšķīgi. Kad kartupeļi ir gatavi, izņemiet tos no fritēzes un izkāšiet uz papīra dvieli. Pārkaisa ar sāli pēc garšas.

  2. Fritētas sīpolu gredzeni: Sastāvdaļas:

    • Lielgabala sīpoli
    • Olas
    • Maizes drusku vai milti
    • Sāls un pipari
    • Augu eļļa fritēšanai

    Sīpolus sagrieziet gredzenos. Katrā grozā iemērciet sīpolu gredzenus olās, pēc tam apmērciet ar miltiem vai maize druskā. Iepriekšsildiet fritēzi un fritējiet sīpolu gredzenus, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi. Izkāšiet un pārklājiet ar sāli un pipariem pēc garšas.

  3. Fritēta vistas fileja: Sastāvdaļas:

    • Vistas filejas gabaliņi
    • Marināde (pēc izvēles)
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Sāls un garšaugi
    • Augu eļļa fritēšanai

    Marinējiet vistas gabalus, ja vēlaties, tad katrā grozā iemērciet tos miltos, olās un beidzot - miltos vai maize druskā. Sildiet fritēzi un fritējiet vistas gabalus līdz tie iegūst zeltaini brūnu krāsu un ir gatavi. Izkāšiet uz papīra dvieli, pārklājiet ar sāli un garšaugiem.

Šīs ir tikai dažas idejas, kā izmantot jūsu fritezi ar vairākiem groziem. Jūs varat pielāgot un eksperimentēt ar dažādām sastāvdaļām un garšvielām, lai radītu savu unikālo fritēto ēdienu klāstu!

Un vēēēēēl dažas receptes, ko jūs varētu izmēģināt, izmantojot šo lielo fritezi ar vairākiem fritēšanas groziem:

  1. Fritēti siļķi: Sastāvdaļas:

    • Siļķes filejas gabali
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Sāls, pipari un garšaugi
    • Augu eļļa fritēšanai

    Katru siļķes gabalu iemērciet miltos, pēc tam olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Uzsildiet fritēzi un fritējiet siļķes, līdz tās ir zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Izkāšiet un pārklājiet ar sāli, pipariem un garšaugiem.

  2. Cūkgaļas šķiņķa gabaliņi: Sastāvdaļas:

    • Cūkgaļas šķiņķa gabaliņi
    • Marināde (pēc izvēles)
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Sāls un pipari
    • Augu eļļa fritēšanai

    Ja vēlaties, marinējiet cūkgaļas gabaliņus. Pēc tam katru gabalu iemērciet miltos, olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Uzsildiet fritēzi un fritējiet cūkgaļas gabalus, līdz tie ir zeltaini brūni un garšīgi. Pārklājiet ar sāli un pipariem.

  3. Fritēti dārzeņi: Sastāvdaļas:

    • Dārzeņi (piemēram, cukini, sīpoli, baklažāni, selerijas saknes utt.)
    • Milti vai maize drusku
    • Olas
    • Sāls un garšaugi
    • Augu eļļa fritēšanai

    Sagrieziet dārzeņus plānos gredzenos vai šķēlēs. Iemērciet katru gabalu miltos vai olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Uzsildiet fritēzi un fritējiet dārzeņus, līdz tie ir zeltaini brūni un kraukšķīgi. Pārklājiet ar sāli un garšaugiem.

Šīs ir tikai dažas idejas, un jūs varat eksperimentēt ar dažādiem produktiem un garšvielām, lai radītu dažādus un garšīgus ēdienus izmantojot šo fritezi.


Un vel dažas :) :

  1. Fritēti cūkgaļas ēdieni (siera pildīti cūkgaļas gabali): Sastāvdaļas:

    • Cūkgaļas gabali (piemēram, cūkgaļas šķiņķis)
    • Siers (piemēram, ķirbju siers)
    • Sāls, pipari, garšaugi
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Augu eļļa fritēšanai

    Katram cūkgaļas gabalam izveidojiet iegriezumu, lai veidotu "kabatu" siera ielikšanai. Iesildiet fritēzi. Iekšpusē ieslēdziet sieru un aizveriet ar cūkgaļas gabalu. Iemērciet katru cūkgaļas gabalu miltos, pēc tam olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Fritējiet cūkgaļas gabalus, līdz tie ir zeltaini brūni un gatavi. Pārklājiet ar sāli, pipariem un garšaugiem.

  2. Fritēti csini: Sastāvdaļas:

    • Csini (cūkgaļas cepšanās)
    • Sāls, pipari
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Augu eļļa fritēšanai

    Csini tiek iegremdēti karstā ūdenī, lai atdalītu cieti, tad nosusināti un izžāvēti. Katru cūkgaļas gabalu iemērciet miltos, pēc tam olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Uzsildiet fritēzi un fritējiet csinus, līdz tie ir zeltaini brūni un kraukšķīgi. Pārklājiet ar sāli un pipariem.

  3. Fritētas desiņas: Sastāvdaļas:

    • Desiņas
    • Milti
    • Olas
    • Maizes drusku vai pankūku drusku
    • Sāls, pipari, garšaugi
    • Augu eļļa fritēšanai

    Katru desiņu iemērciet miltos, pēc tam olās un apvalkājiet ar miltiem vai maize druskā. Uzsildiet fritēzi un fritējiet desiņas, līdz tās ir zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Pārklājiet ar sāli, pipariem un garšaugiem.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka gatavošanas laiks un temperatūra var atšķirties atkarībā no jūsu ierīces un personīgajām vēlmēm. Pirms sākat gatavot, ieteicams rūpīgi izlasīt fritezes lietošanas pamācību un ievērot drošības norādes.


Izvēlēties šo preci


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.