Herzhafter Sandwich-Toast: Šķiņķa un Siers


Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles biezākas maizes (piemēram, rupjmaize vai ciabatta)
  • 4 šķēles Emmentāla siera vai citu sieru pēc izvēles
  • 200 g šķiņķa (sasmalcināts vai šķēlēs)
  • Sviests vai eļļa pildīšanai uz maizes

Gatavošana:

  1. Uzsilda Sandwich-Toaster vidējās vai augstākās temperatūras režīmā.
  2. Uz katras maizes šķēles izvieto vienu šķēli siera un šķiņķa.
  3. Aizver maizes šķēles, lai izveidotu tostus.
  4. Lielās šķēles, pirms liekat tās tosterī, viegli samitrina ar sviestu vai eļļu. Tas palīdzēs tostiem iegūt zeltainu krāsu un sasniegt krustiņainu tekstūru.
  5. Ievieto tostus tosterī un aizver vāku.
  6. Gaida, kamēr tosti ceļas un kļūst zeltaini brūni, parasti tas aizņems apmēram 3-5 minūtes.
  7. Kad tosti ir gatavi, izņem tos no tostera un nogriež malas, ja nepieciešams.
  8. Pasniedz siltus un sātīgus tostus ar sviestu vai jogurtu kā piedevu.

Saldais Sandwich-Toast: Banāns un Šokolāde

Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles biezākas maizes
  • 1 liels banāns, sagriezts plānās šķēlēs
  • 4 ēdamkarotes Nutella vai cita siera krēma ar šokolādi
  • Sviests vai eļļa pildīšanai uz maizes

Gatavošana:

  1. Uzsilda Sandwich-Toaster vidējās vai zemās temperatūras režīmā.
  2. Uz katras maizes šķēles izvieto vienu plānu banāna šķēli.
  3. Uz vienas maizes šķēles uzklāj apmēram 1 ēdamkaroti Nutella vai cita šokolādes siera krēma.
  4. Savieno maizes šķēles tā, lai banāns un krēms būtu iekšā.
  5. Lielās šķēles, pirms liekat tās tosterī, viegli samitrina ar sviestu vai eļļu.
  6. Ievieto tostus tosterī un aizver vāku.
  7. Gaida, kamēr tosti ceļas un iegūst zeltainu krāsu, parasti tas aizņems apmēram 3-4 minūtes.
  8. Kad tosti ir gatavi, izņem tos no tostera un pasniedz siltus un garšīgus saldos tostus.

Tagad jums vajadzētu būt pilnībā sagatavotiem izmēģināt šīs receptes ar jūsu Bestron Sandwich-Toaster!

šeit ir vēl dažas receptes, ko jūs varētu izmēģināt ar jūsu Bestron Sandwich-Toaster:

Siera un Sēņu Sandwich-Toast:

Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles maizes (piemēram, baltmaize vai rupjmaize)
  • 200 g sēņu (piemēram, šampinjoni vai nīši), sagrieztas plānās šķēlēs
  • 200 g kaltēta siera (piemēram, cheddar vai gouda), sagriezts plānās šķēlēs
  • Sīpoli (pēc izvēles), smalki sagriezti
  • Sviests vai eļļa pildīšanai uz maizes
  • Sāls un pipari pēc garšas

Gatavošana:

  1. Uzsilda Sandwich-Toaster vidējās vai augstākās temperatūras režīmā.
  2. Uz katras maizes šķēles izvieto plānas sēņu šķēles, siera šķēles un smalki sagrieztus sīpolus.
  3. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  4. Aizver maizes šķēles, lai izveidotu tostus.
  5. Lielās šķēles, pirms liekat tās tosterī, viegli samitrina ar sviestu vai eļļu.
  6. Ievieto tostus tosterī un aizver vāku.
  7. Gaida, kamēr tosti ceļas un sasniež zeltainu krāsu, parasti tas aizņems apmēram 4-6 minūtes.
  8. Kad tosti ir gatavi, izņem tos no tostera un baudiet siltus un sātīgus siera un sēņu tostus.

Augļu un Riekstu Saldais Sandwich-Toast:

Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles biezākas maizes
  • 1 ābols, sagriezts plānās šķēlēs
  • 1 bumbieris, sagriezts plānās šķēlēs
  • 50 g riekstu (piemēram, valrieksti vai mandeles), sagriezti mazos gabaliņos
  • Medus vai agave sīrups pēc izvēles
  • Sviests vai eļļa pildīšanai uz maizes

Gatavošana:

  1. Uzsilda Sandwich-Toaster vidējās vai zemās temperatūras režīmā.
  2. Uz katras maizes šķēles izvieto plānas ābola un bumbiera šķēles.
  3. Pārkaisa ar sagrieztajiem riekstiem.
  4. Pēc garšas aploci ar medu vai agave sīrupu.
  5. Aizver maizes šķēles, lai izveidotu tostus.
  6. Lielās šķēles, pirms liekat tās tosterī, viegli samitrina ar sviestu vai eļļu.
  7. Ievieto tostus tosterī un aizver vāku.
  8. Gaida, kamēr tosti ceļas un kļūst zeltaini brūni, parasti tas aizņems apmēram 3-4 minūtes.
  9. Kad tosti ir gatavi, izņem tos no tostera un pasniedz siltus un garšīgus augļu un riekstu tostus.

Tagad jums vajadzētu būt dažiem interesantiem ēdieniem, ko izmēģināt ar jūsu Bestron Sandwich-Toaster. Neaizmirstiet pielāgot receptes pēc sava gaumes!


izvēlēties šo preci

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.